Fout
  • JFTP::write: Bad response

2e Nieuwsbrief HYPERPRO ENDURANCE CUP

inclusief aantrekkelijk voorstel!

Beste ZAC racers,

Op 15 mei zijn we op TT Circuit Assen van start gegaan met de 1e race van de Hyperpro Enduarnce Cup 2012.
Er hadden zich 4 teams in de series A ingeschreven, geen spectaculair aantal maar deze teams stonden er wel!Los van de regenbuien was er volop bedrijvigheid in de pits: oplossen van kleine mechanische problemen, wisselen van rijders en uiteraard de verplichte tankstop! Ronde na ronde werden de pitborden uitgehangen en zelfs met 4 teams was het attractief voor een enkeling op tribune of het pitdak. Al met al stonden deze teams na afloop toch in het zonnetje, geschiedenis is geschreven! Want de ZAC gaat dit seizoen de Endurance sport nadrukkelijker promoten...Uitslag
van de Hyperpro Enduarnce Cup 2012
1e plaats: Team DSG Racing
2e plaats: Team
Syrstad
3e plaats:
Team Vetos Bouman Racing
4e plaats: Team
Fijn Racing

Hoe nu verder...
Waar we bij gebaat zijn is groei van het aantal teams. Men moet eerst maar eens ervaren hoe leuk deze vorm van motorsport / teamsport nu werkelijk is. Dat betekend dat je aan aan de start moet verschijnen om een oordeel te hebben. Wie positief oordeelt, gaat zeer waarschijnlijk nog eens meedoen. Wie het minder vindt, kiest voor zijn reguliere vorm van motorsport (sprintraces). Hoe krijgen we meerdere teams aan de start?Uitnodiging
Eenvoudig: we gaan bestaande of nog te formeren Endurance teams hiervoor uitnodigen. En dan wel onder de volgende voorwaarden:

 -Per ZAC evenement worden er tot nader order 10 startplaatsen aan Nederlandse teams en 10 startplaatsen aan buitenlandse teams aangeboden waarvoor geen inschrijfgeld betaald hoeft te worden. De eenmalige registratie kosten a €60,- dient wel door het team voldaan te worden.

-Een team wordt beschouwd als een buitenlands team indien tenminste een der rijders over een buitenlands paspoort of een buitenlandse geldige licentie beschikt.

-Ieder team (inclusief de daaraan verbonden rijders) mogen slechts eenmalig op deze wijze op uitnodiging van de organisatie deelnemen

-De uitgenodigde teams dienen via de motorforums, twitter, facebook en / of het schrijven van een leuk wedstrijdverslag inclusief foto’s hun ervaringen met de ZAC organisatie en de (social) media te delen.

-De 4 teams die op 15 mei reeds hebben deelgenomen aan de Hyperpro Endurance Cup, mogen het seizoen 2012 ook eenmalig een ZAC Endurance wedstrijd naar keuze deelnemen zonder het te betalen inschrijftarief geldend voor het gekozen evenement.

-Toekennen van de uitnodigingen (startplaatsen) geschiedt op volgorde van binnenkomst van aanmeldingen. Zijn de 10 startplaatsen voor de geselecteerde wedstrijddag vergeven, dan kan het team inschrijven op de wachtlijst, waarna in overleg op een andere datum een startplaats geselecteerd en vervolgens toegekend kan worden.

-De rijders van de ingeschreven teams dienen aan de reguliere ZAC / FAME licentie voorwaarden te voldoen. Deelname met een FAME daglicentie is mogelijk (zie voorwaarden websites www.zacendurancecup.nl en www.rszmotorsport.nl )

-Het niet beschikken over een tankinstallatie met snelvulsysteem zal in dit eerste jaar (2012) door de organisatie gedoogd worden. Tanken met een trechter en jerrycan is voorlopig dus toegestaan. Een brandvertragende overall voor de persoon die tankt is wel verplicht!
Inschrijven
Vanaf heden kunnen teams zich inschrijven voor eenmalige deelname op uitnodiging of uiteraard voor reguliere deelname aan de Hyperpro Endurance Cup 2012. Gebruik hiervoor de webwinkel op
www.zacendurancecup.nl voor het bestellen van de gratis wedstrijd en betaling van het registratiegeld, en de webwinkel van www.rszmotosport .nl voor het aanschaffen van een licentie. Daglicenties kunnen a contant aan de inschrijftafel worden verkregen.

 

We verzoeken jullie aan onze uitnodiging zoveel mogelijk ruchtbaarheid te geven. Zelf een team formeren en deelnemen is natuurlijk ook goed!

Het kost mogelijk wat tijd, maar we maken er samen iets moois van!
Vrienden van de ZAC, bedankt!!

VRAGEN
Heb je vragen over de Hyperpro Endurance Cup, stuur dan een mail naar
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en / of naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Wij zullen je dan graag adviseren...Met sportieve groet,
Namens RSZ Motorsport
,


Frank Kerseboom