Fout
  • JFTP::write: Bad response

ZAC goes Social media

Het hing al een beetje in de lucht, maar nu is het zo ver. Een Facebook pagina van en voor rijders is van start gegaan!. Tevens zijn er is er een Twitter account van RSZ Motorsport, en een Youtube kanaal in de lucht gekomen. Voor likes en links zie in het menu aan de linkerzijde op deze pagina. 

Het hing al een beetje in de lucht, maar nu is het zo ver. Een Facebook pagina van en voor rijders is van start gegaan!. Tevens zijn er is er een Twitter account van RSZ Motorsport, en een Youtube kanaal in de lucht gekomen. Voor likes en links zie in het menu aan de linkerzijde op deze pagina.

Met het introduceren van de sociale media worden bepaalde functies van de website in de komende tijd geleidelijk overgebracht naar deze sociale media, het betreft hier met name filmpjes, links, rijdersverslagen, en foto’s. Maar we gaan eerst even aankijken hoe een en ander uitpakt voor wat betreft jullie belangstelling.

We Hopen dat jullie op deze manier makkelijk contact kunnen houden, veel informatie kunnen uitwisselen, en we hopen natuurlijk op veel foto's, video's voor het youtubekanaal (kan ondergetekende voor je uploaden), en verslagen!

groeten,

Onno