Fout
  • JFTP::write: Bad response

Inschrijven voor 2012 nu mogelijk

De inschrijving voor 2012 is geopend.

Ben je een ervaren rijder? Lees voor de zekerheid vooral de pagina's onder het kopje "Raceseizoen 2012" (er zijn wijzigingen en er is aanvullende informatie t.o.v.vorig jaar) en de instructies voor het bestellen onder het kopje "inschrijven" graag nauwkeurig door.

De algemene reglementen zijn op een paar details na nauwelijks gewijzigd. In de technische reglementen zijn de regels voor afplakken gewijzigd, en is het gebruik van bandenwarmers voor alle klassen nu toegestaan. Er komt wellicht nog een aanvullend advies over de rijnummers, daarover in dat geval later meer.

Verder is het van belang dat je je accountgegevens bijwerkt op gewijzigde persoons-, kontakt-, en medische gegevens. Deze gegevens worden tijdens het seizoen gebruikt (met name telefoon- en mailgegevens). Verder wordt medische informatie tijdens wedstrijddagen in (hopelijk niet) voorkomende gevallen eventueel ingezien door de circuitarts, dus hou ook gedurende het jaar je gegevens actueel.

Ben je een nieuwe rijder? dan is het aan te raden om ook verdere informatie die te vinden is op de site door te nemen.

Het op dit moment nog niet mogelijk de licentie 2012 aan te vragen en te bestellen. Dit moet mogelijk bij FAME zelf gaan gebeuren. Wij laten z.s.m. weten wanneer en hoe de licentie aangevraagd en besteld kan worden.

Als je nog geen startummer hebt kun je deze bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. aanvragen.

Veel plezier in dit nieuwe seizoen!