Fout
  • JFTP::write: Bad response

Standen tot en met 31 Augustus

De standen tot en met 31 Augutus zijn bijgewerkt.

In de HYPERPRO Cup gaat Alex Soeverein (ff opzoeken Alex) aan de leiding, gevolgd door een zeer constant presterende Rob Juwett. Dave Rogge houd de derde plaats knap in handen, overigens nu wel akelig dicht gevolgd door Kevin op zijn 600, benieuwd wat de volgende race gaat brengen. Andere favorieten voor de titel, Bart Oudejans en Camiel Blokje-te-kort blijven achter, een wedstrijd overslaan kost te veel plaatsen blijkt wel...

In de RACE Cup is Theo Ouden haast niet meer in te halen, daar is de strijd tussen de nummers 2, 3, en 4 ongemeen spannend. Vooral Brian Heybroek deed goede zaken in de laatste wedstrijd.

In de SPORT Cup presteert Manju Roodnat onveranderd goed in zijn debuutjaar, al brengt de laatste wat mindere Manche in combinatie met de resultaten in de Race Cup Pieter Loocke steeds dichterbij. Alleen als hij de laatste wedstrijden ook in de Race Cup rijdt dan heeft hij 4 wedstrijden in de die Cup gereden, en 3 in de Sport Cup... Robert Bosse en Joost Ligtenberg staan in punten nu precies gelijk, en gaan allebei steeds harder rijden, dat wordt nog spannend dus!

De TOMS Cup laat een grilliger beeld zien; het ligt in de lijn van de verwachting dat Arjen Hiemstra zal doorstromen, waarmee Ronal Kleinjan of Mark Welleman wel eens op de hoogste trede terecht zouden kunnen komen. Opkomst en doorgroei maken de voorspellingen in de TOMS Cup moeilijk.

Wel of niet besluiten je baas weer kwaad te maken met nog wat vrije dagen, wel of niet nog banden kopen, in de regen toch maar rijden, de taktiek wordt steeds belangrijker voor de fanatiekelingen die met alle geweld toch in de top 5, top 10, of 58e willen worden of wat ook.

Voor de rest geldt, lekker inschrijven, knallen, en plezier maken tijdens de 3 dagen die nog voor ons in het verschiet liggen!